Mijn naam is Elsbeth de Jonge 

Persoonlijke ontwikkeling en opleiden interesseert me. Als verpleegkundige en anesthesiemedewerker bestond een deel van mijn werkzaamheden uit het opleiden van studenten, naast directe patiëntenzorg. Dat vond ik zo leuk en interessant dat ik me volledig gericht heb op het ontwikkelen van mens en organisatie in de sector Zorg en Welzijn. Eerst als praktijkopleider in een ziekenhuis en de afgelopen jaren bij een commerciële organisatie als opleidingsmanager.

Door deze werkervaring heb ik me ontwikkeld tot allround manager. Waarbij ik specifiek ervaring heb opgedaan met het oplossen van complexe vraagstukken, variërend van een opleidingsvraagstuk van een (ziekenhuis)academie tot een individuele begeleidingsvraag. Mijn kennis en ervaring deel ik graag via Lobstick Begeleiding & Advies.

Elsbeth de Jonge
Elsbeth de Jonge
De naam Lobstick 

Met de naam Lobstick maak ik een verwijzing naar lobsticks, die door de inheemse bewoners van Canada al eeuwen lang worden gebruikt om hun weg te vinden. Een lobstick is een hoge naaldboom die wordt gevormd tot wegwijzer. Door minder belangrijke takken te verwijderen en strategisch geplaatste takken te behouden, ontstaat een karakteristiek merkteken dat van grote afstand herkenbaar is.